14 April 2010

Bachelor Project ( PSM )

asalamualaikum semua.....................dah lama kan aku senyap tanpa berita..............kemana aku yerk hilang untuk seketika nie...................dari dua bulan yang lepas, aku sendiri hilang arah...........nak tau nape?sebab aku buntu memikirkan berkenaan projek sarjana aku yang tak siap2..............pening kepala aku, sebut pasal projek sarjana sebelum nie..............tapi hari nie aku mula bebas dengan kekangan tue............aku mampu ketawa, senyum n tdo ngan lena..............hari nie merupakan hari paling bermakna sepanjang pengajian aku kat UTHM, johor nie..............Sebenarnya pagi tadi aku telahpun menamatkan seminar sarjana aku dengan jayanya, setelah bertungkus lumus dalam masa setahun menyiapkannya...........lega rasanya bila perkara nie berakhir............ sejak seminggu yang lepas aku tak lena tido sebab memikirkan nasib aku tuk menghadapi seminar sarjana nie.........segala urusan seharian jadi tak menentu.............ape pun segalanya telah berakhir........cume dalam masa 3 minggu nie aku akan bz skit coz nak ngadap final exam plak.........dalam kesempatan nie aku nak ucapkan jutaan terima kaseh kat korang semua yang mendoakan aku dan yang banyak membantu aku dalam menyiapkan projek sarjana aku...........terutamanya kepada mak aku yang banyak memberi motivasi tuk aku, agar aku terus hidup sebagai manusia..........tak lupe juga pada member2 aku..............Yang paling penting aku nak ucap berbanyak terima kasih pada aku punya super visor Encik Rosli Asmawi di atas ke prihatinan beliau sepanjang menjadi super visor aku yang tahan ngan kerenah aku nie.....he3.....Dan pada semua member2 yang still belum menamatkan sesi seminar nie aku nak ucapkan good luck........buat pengetahuan semua, UTHM sedang dilanda bahang seminar projek sarjana yang mana membuatkan segelintir dari student2 kat sini terkena penyakit parkinson............he3
1
2
4
3

2 comments:

  1. hahaha..
    aq br lps present nie....
    lega gila...

    ReplyDelete
  2. wah ko upenya luvlyteddy tue.....moga dapat A

    ReplyDelete

Official Black@Orange Shooter Duty :